Bootcamp Huissen

HomeBootcamp Huissen

Wat is Bootcamp Huissen?

Wat is Bootcamp Huissen nu eigenlijk en wat doen wij allemaal?

Bootcamp is een gevarieerde, leuke full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten (of binnen) aan het sporten en doet push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en krachtoefeningen, sprintjes en hardlopen.

Alles wat we buiten tegenkomen wordt hierbij gebruikt als trainingsmateriaal. Denk hierbij aan bankjes, boomstammen, trappen of klimrekken. Je voert niet alleen oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht, maar we maken ook gebruik van materialen zoals sand bags, kettlebells, autobanden, en noem maar op!

De lessen bij bootcamp Huissen worden altijd door professionele docenten gegeven op een veilige en verantwoorde manier. Wij hebben verstand van sporten en zijn niet de eerste de beste. Wij hebben jarenlang ervaring in de sport en weten wat wel en niet kan.

Wij doen dus niet zo maar iets, Bootcamp Huissen staat voor sportlessen van goede kwaliteit.

Door bootcamp training verbeter je je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. Bovenal is het erg leuk om in een groep te sporten: je houdt dit namelijk langer vol!

We houden met iedereen rekening: van beginner tot gevorderde maar een basisconditie en een beetje kunnen hardlopen (buiten) is wel een pre.

GRATIS BOOTCAMP PROEFLES?

Kom gratis een keer meetrainen met onze bootcamp!

Locatie & Tijd Bootcamp Huissen

Voor alle trainingen kijk op onze agenda of in de Personal Trainer App!

evert van der zee

Waar wacht je op?

Kom ook gezellig met ons trainen en werk aan je conditie!

Meld je nu aan voor de bootcamp!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles of heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.