Skip to main content
 

Bootcamp Huissen

Samen sporten en aan je conditie werken

 

Kettlebells, sandbags en boomstammen

Wij werken met veel verschillende materialen

1
1

Wat is Bootcamp Huissen nu eigenlijk en wat doen wij allemaal?

Bootcamp Huissen is een gevarieerde, leuke full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten (of binnen) aan het sporten en doet push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en krachtoefeningen, sprintjes en hardlopen.

Bootcamp Huissen

Alles wat we buiten tegenkomen wordt hierbij gebruikt als trainingsmateriaal. Denk hierbij aan bankjes, boomstammen, trappen of klimrekken. Je voert niet alleen oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht, maar we maken ook gebruik van materialen zoals sandbags, kettlebells, autobanden, noem maar op!

De lessen bij bootcamp Huissen worden altijd door professionele docenten gegeven op een veilige en verantwoorde manier. Wij hebben verstand van sporten en zijn niet de eerste de beste. Wij hebben jarenlange ervaring in de sportbranche en weten wat wel en niet kan.

Wij doen dus niet zo maar iets, Bootcamp Huissen staat voor sportlessen van goede kwaliteit. Door bootcamp training verbeter je je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. Bovenal is het erg leuk om in een groep te sporten: je houdt dit namelijk langer vol! We houden met iedereen rekening: van beginner tot gevorderde maar een basisconditie en een beetje kunnen hardlopen (buiten) is wel een pre. Maar laat je niet afschrikken, doe gewoon een keer GRATIS mee!

 

Gratis proefles

Begin vandaag nog met sporten!

Locatie & tijden Bootcamp Huissen

Voor alle trainingen kijk op onze agenda of in de Pay-n-Plan app!

Parkdreef 5, Huissen