Bootcamp Sonsbeek (Arnhem)

HomeBootcamp Sonsbeek (Arnhem)

Na 7 jaar bootcampen in Sonsbeek park Arnhem stopt Bootcamp Sonsbeek vanaf 1 oktober! We gaan vanaf 1 oktober proberen om 1x per week nog een trailrunning les te organiseren op verschillende locaties.

Wat is Bootcamp Sonsbeek Arnhem?

Bootcamp Sonsbeek (in Arnhem) is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten en doet push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen.

Alles wat we onderweg tegenkomen wordt hierbij gebruikt als trainingsmateriaal. Denk hierbij aan bankjes, boomstammen, trappen of klimrekken.

De lessen bij Bootcamp Sonsbeek in Arnhem worden altijd door proffesionele docenten gegeven op een veilige en verantwoordelijke manier.

Door bootcamp training verbeter je je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. Maar vooral is het erg leuk om in een groep te sporten, je houdt dit namelijk langer vol!

We houden met iedereen rekening van beginner tot gevorderden maar een basisconditie en een beetje kunnen hardlopen is wel makkelijk!

Bootcamp Sonsbeek is onderdeel van bootcamp Arnhem.

GRATIS PROEFLES?

Kom gratis een keer meetrainen met een van onze activiteiten!

Locatie & Tijd Bootcamp Arnhem Sonsbeek

Voor alle lessen ga naar de agenda of Personal Trainer App!

evert van der zee

Waar wacht je op?

Kom ook gezellig met ons bootcampen in Arnhem in park Sonsbeek?!

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles of heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.