Business bootcamp

HomeBusiness bootcamp

Business Bootcamp

Business Bootcamp is erg interessant voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en fitheid van hun personeel.. Of het nou gaat om één Bootcamp Training of om het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, gezamenlijke inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

 

Business Bootcamp op locatie

business-bootcamp-op-locatie

Met de Bootcamp Truck bezoekt de trainer uw bedrijf op locatie of spreekt in de buurt van uw bedrijf af met uw medewerkers om daar een uur een leuke Business Bootcamp Training te geven.

Het “samenwerken” als team en het “trainen” van je personeel staat voorop in deze trainingen! Juist toegankelijk voor IEDEREEN en ieder niveau

Teambuilding Bootcamp

Group Exercise People Outside

Een leuke business bootcamp trainingssessie waarbij de trainer aan de slag gaat met uw mensen, bijvoorbeeld als onderdeel van een sportdag, heisessie, introductieprogramma of bindingsdag. Samen sporten neemt eventuele drempels tussen mensen weg, leidt tot saamhorigheid en versterkt het teamgevoel.

IMG_5869

Ontmoeting met de Minister President ivm de freelancer of the year awards (FOTY awards) waar ik bij de beste 20 freelancers van de 10.000 deelnemers van Nederland ben geeindigd.

Mijn idee “BUSINESS BOOTCAMP” was blijkbaar een gat in de markt volgens Mark Rutte !

IMG_7974

Interesse in een Business Bootcamp?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen met u de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles of heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.