Geboren in het mooie Friese Franeker in 1975 en in zijn jongste jaren succesvol fanatiek schaatser en turner. Evert behoorde in zijn afstudeerjaar aan het CIOS Arnhem tot de top vijf beste studenten.

Na een aantal jaren succesvol paraat als militair “rode baret” bij de luchtmobiele brigade te zijn geweest en het behalen van verschillende sportprijzen voor defensie volgt Evert de Academie Lichamelijke Opvoeding in Zwolle.

Hij is gespecialiseerd in coaching voor fitness,spinning,personal training en het geven van bootcamp trainingen en adviseren van professionals in de fitness en health branche.

Evert is master trainer geweest bij de AALO opleidingen en Clubjoy groepslesconcepten.

In deze opleidingen leerde hij duizenden cursisten de kneepjes van het indoorcycle vak (spinning) en de manier van HIT (High Intensity fitness Training).

Hij was tot 2015 docent fitness en health aan het CIOS in Arnhem. Nu is hij trotse eigenaar van Bootcamp Huissen.

Evert wordt ingehuurd voor verschillende training en bootcamp Clinics en Workshops voor grote en kleine bedrijven waaronder:

Provincie Gelderland / Politie Arnhem / Gemeente Lingewaard / Kemakeur Arnhem / Wazzup / Energyclub Arnhem / Vidacto / Nuon / Menzis / ONVZ / Alle plattegronden / OVVICE Arnhem / Beslist.nl / Kruidvat / Mediamarkt / SIDN / Gemeente Berg en Dal

De medewerkers van deze leuke bedrijven ervaren aan de lijve hoe sporten en werken samen gaan!

Er komt een nieuwe dimensie in bedrijfssport en bedrijfsfitness door Evert in te huren.

Meer info over de mogelijkheden en of prijsopgaves?

Kijk op business bootcamp of neem vrijblijvend contact met mij op.

Over Evert van der Zee