Skip to main content

Hoi,

ik ben Lindsey, een enthousiaste Voedingscoach & Gewichtsconsulent en trotse eigenaar van Fit Food Balance. Met mijn 35 jaar jong ben ik helemaal in mijn element als het gaat om sporten, vooral hardlopen, krachttraining en HIIT. Maar dat is niet alles; voeding is mijn passie. Al jaren verdiep ik me in de wereld van voeding en alles wat daarbij komt kijken. Dus naast mijn enthousiasme voor sport, kun je erop vertrouwen dat mijn kennis en ervaring op het gebied van voeding jou naar een gezondere levensstijl zullen leiden.

Neem contact met me op
Voeding

Met trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 150 vrouwen heb begeleid naar een gezondere levensstijl en succesvol gewichtsverlies.

Mijn jarenlange ervaring stelt me in staat om precies te begrijpen tegen welke uitdagingen jij aanloopt.

In een wereld vol verleidingen, van verjaardagen tot feestjes en etentjes, begrijp ik als geen ander dat je niet wilt opgeven wat het leven te bieden heeft. Maar hey, wie zegt dat je niet kunt genieten terwijl je werkt aan een gezonder zelf?

Ik begrijp ook dat de wereld van voeding soms verwarrend kan zijn. Proteïne hier, koolhydraten daar, en dan heb je ook eens het hele debat over intermittent fasting. Geen zorgen, ik ben hier om je door de bomen het bos te laten zien.

Of je nu wilt weten hoeveel proteïne je nodig hebt voor je workouts, of je jezelf afvraagt of koolhydraatarm eten de sleutel is tot gewichtsverlies, ik heb de antwoorden voor je. Samen kunnen we een aanpak vinden die bij jou past en stap voor stap werken aan de beste en fitste versie van jezelf.

En goed nieuws! Begeleiding door Fit Food Balance kan vergoed worden door jouw zorgverzekering.
Voeding

Wil je meer informatie of wil je weten of jij in aanmerking komt voor vergoeding kijk dan gauw op mijn website of stuur me gerust een mail of appje.

Voeding