Skip to main content

Afgelopen vrijdag was het zover! Ik was persoonlijk uitgenodigd door Arie Boomsma om bij de boekpresentatie van zijn nieuwe boek ‘ FIT’ aanwezig te zijn bij Vondelgym in Amsterdam.

Natuurlijk is dit soort dingen altijd wel een beetje spannend. Arie is wel een bekende Nederlander en voor mij toch wel een soort “rolemodel” van de überfitheid. Hij is echt zoals hij overkomt op televisie: sympathiek, rustig, neemt de tijd voor iedereen en is inspirerend. Hij is de fitnessgoeroe van de Nederlandse wellness branche. Iedereen kent Arie. Arie is, net als ik, een nuchtere, toegankelijke en sportieve Fries. Wat mij betreft een goede match 😉 .

 

Omdat het een boekpresentatie was, ging ik casual gekleed. Eenmaal aangekomen op de locatie, bleek dat we een super vette workout onder leiding van Arie gingen doen dus moest ik snel iets regelen. Ik kocht een shirtje van Vondelgym aan de bar, viste een korte broek uit de gevonden voorwerpen bak en klaar was ik.

Exclusieve boekpresentatie "FIT" van Arie Boomsma, (Lees hier mijn verslag!)

Arie gaf een super leuke workout met een aantal basics: push-ups, sit-ups, box jumps en nog wat simpele maar leuke crossfit oefeningen. We moesten echt lekker aan de bak. Na de training werden we nog verrast met een leuke goed gevulde goodiebag van Reebok en natuurlijk het boek ‘ FIT’ !

‘Fit’ leest lekker weg en staat boordevol zeer bruikbare en makkelijk toe te passen tips. Ik ben er al bijna helemaal doorheen. Het is een echte aanrader!

‘ FIT’ is een enthousiast pleidooi voor een gezonder leven. Een boek vol tips en inzichten die de lezer samen helpen om beter te slapen, gezonder te eten en meer tijd te vinden voor beweging. Arie Boomsma laat in FIT zien hoe je met kleine stapjes tot grote veranderingen in je levensstijl kunt komen. Met meer energie, meer aandacht voor de mensen om je heen, een betere concentratie, en een sterker lichaam. Dit is een boek voor iedereen die wel gezonder wil leven, maar niet precies weet waar te beginnen, of hoe het allemaal vol te houden. De adviezen in FIT zijn op maat gemaakt, praktisch te gebruiken in een dagelijks leven met een drukke baan, kinderen, sociale verantwoordelijkheden en de overal aanwezige afleiding die zo kenmerkend is voor deze tijd.

Exclusieve boekpresentatie "FIT" van Arie Boomsma, (Lees hier mijn verslag!)

Fotocredits : Chefmetlef

Thanks to Reebok Nederland and Vondelgym Amsterdam 

Special Thanks voor Arie voor de personal invite !

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.