Skip to main content

Na de komst van mijn dochter was ik er helemaal klaar voor om weer “back in shape” te komen J. Vroeger had ik eigenlijk wel van alles geprobeerd qua lijnen en ik heb uren door gebracht in de sportschool, waarbij ik voornamelijk druk was met de hoeveelheid calorieën die ik had verbruikt te tellen, maar echt plezier had ik er nooit in. Nu was het dus tijd om een echte goede levensstijl op de pakken, waarin gezond eten en sporten mij zouden helpen naar een blijvend resultaat.

 

Heel internet afgestruind wat nu de perfecte combinatie qua voeding en sport zou zijn en uiteindelijk gekozen voor personal training bij Evert. En wat ben ik blij met die beslissing!
In totaal ben ik 18 kilo kwijt geraakt door mijn voedingspatroon te veranderen en 3x in de week te sporten. Ik ben dus begonnen met PT en ondanks dat de trainingen echt wel heel pittig zijn, waren ze voornamelijk erg effectief, prettig en haalde ik er echt voldoening uit! Geen training was hetzelfde en elke keer kwam Evert weer met andere locaties en oefeningen waardoor elke training weer een nieuwe ervaring was. Ook de training in de Loods in Huissen waren bikkelen, maar oh zo effectief.

Evert is een echte professional, die absoluut weet waar hij mee bezig is! Een top trainer die je kan helpen om je gewenste doelen op een fijne manier te behalen. Ik kan hem dan ook aan iedereen aan bevelen!

Groet,

mevrouw K uit Arnhem

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.