Skip to main content

Van een Personal Training deelnemer :

Bij het kijken van een televisieprogramma dacht ik: ‘dat wil ik ook! Ik wil samen met een personal trainer aan de slag. Samen sporten, mijn grens opzoeken, sterker worden en ook nog strakker en een aantal kilo’s lichter. Omdat ik Evert nog kende van de sportschool, was mijn keuze om met hem te gaan trainen snel gemaakt.

Na een uitgebreide intake en een eerste kennismakingsles waren de doelstellingen duidelijk en samen zouden we hier in een aantal lessen naartoe werken. Ik vond het trainen heerlijk! Een uur lang tot het uiterste gaan en daarna weer herstellen. Soms voor mij tot het onmogelijke gaan, omdat Evert je tot het uiterste weet te krijgen. ‘Huilen doe je thuis maar’ zei Evert met een grote glimlach. Naast het trainen weet hij je ook te motiveren om door te gaan

Het trainen was afwisselend zowel buiten als binnen. Het fijne is dat dit samen in overleg gaat. Door de trainingen heb ik voldoende bagage mee gekregen om ook wanneer ik alleen sport het uiterste eruit te halen.

De trainingen waren een mooi sportief kado voor mezelf. Het enig wat ik nu denk is ‘had ik het maar eerder gedaan!’

Groetjes, D

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.