Skip to main content

Beste sporters,

Zoals jullie weten heb ik naast de bootcamplessen in Huissen en Arnhem ook personal training afspraken op verschillende locaties.

Aan deze afspraken gaat een (uitgebreide) intake en kennismaking aan vooraf.

Hierbij let ik op wat wil je ? wat kan je ? wat is haalbaar ? en hoe is de combinatie werk en prive (erg belangrijk)

Daarna gaan we echt uitvoeren en afspraken inplannen, oftewel aan het werk !

Hieronder een leuk verhaal van 1 van mijn PT deelnemers :

 

Bij elke afvalpoging val ik wel zo’n 5 kg af om er vervolgens weer 10 aan te komen. Het begin van zo’n afvalpoging is vaak goed vol te houden, maar na een paar weken is het nieuwtje er wel weer vanaf en mag ik van mezelf als beloning toch weer iets lekkers bij de koffie. Met als gevolg dat je zo weer in het oude patroon zit. Alle afvalpogingen tot nu toe bestonden alleen uit een dieet volgen. Nog nooit eerder heb ik het in combinatie met sporten gedaan, gewoon omdat sporten niet zo mijn ding is.

Maar nu vond ik het serieus tijd voor actie, inmiddels was ik bijna 114 kg. Niet normaal, nog nooit was ik zo zwaar. Naast dat je lijf je in de weg zit, kun je je 2 jonge kinderen ook niet gemakkelijk bijhouden. Samen met mijn zus wilde we een personal trainer. Als niet sporter is de grote vraag; waar vind je die?! Googelen op personal trainer Arnhem en daar vond ik Evert. Wat was ik onder de indruk toen hij binnen kwam lopen. Wat een grote vent! Die gaat me alle hoeken van de sportzaal laten zien. En dat klopt…

Na de eerste training (dit was nog een kennismaking) kon ik na 3 dagen alweer normaal de trap af. Wat een spierpijn had ik. Gaat het me ooit lukken om een training vol te houden? Maar ik heb alle vertrouwen in Evert. Als ik weer aan het buffelen ben met de kettlebell of een squat aan het maken, die er bijna niet meer in zit, hoor je Evert roepen; je lijf kan veel meer aan dan je denkt!!!
We hebben 2 maanden personal training gehad bij Evert, 2 keer per week een uur knallen en afzien. Hij heeft me weten te motiveren en het sporten leuk te gaan vinden. Naast de 2 trainingen bij hem, ga ik in het weekend ook nog een keer aan de gang. In deze 2 maanden ben ik al 10 kilo afgevallen.

Nu sporten we één keer in de week met de small groep mee en daarnaast sport ik nog 2 keer per week op eigen gelegenheid. Natuurlijk is de strijd tegen de kilo’s een doel van onze trainingen, maar zeker ook een fitter lijf krijgen. Want dat ik niet fit was, is een echt understatement! Dat merk je pas als je vooruitgang boekt. En het gaat al heel snel, na een paar weken voel je dat je de oefeningen steeds gemakkelijker kunt doen. En dat is een heel fijn gevoel kan ik je zeggen! J

 

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.