Skip to main content

Voor veel vrouwen betekent de laatste maanden en de eerste maand van het nieuwe jaar een periode waarin nagedacht wordt over afvallen, aankomen of sporten om gespierder of fitter te worden. Het zoeken naar plaatjes van graatmagere meisjes op Facebook/Instagram kan niet altijd voor de juiste inspiratie zorgen maar het verhaal van LaKeisha Shurn wel. De jonge Amerikaanse woog 136 kilo en besloot dat er wat moest veranderen in haar leven. Ze maakte een account op de site Give100.com, die mensen aanmoedigt om 100 dagen een uitdaging aan te gaan. LaKeisha bezocht 100 dagen lang elke dag de sportschool en maakte hier een timelapse van die in no-time een hit werd.

 

Bronnen: Youtube.com/vitaya.be

 

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles of heb je een vraag?Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis proeflesMeld je aan voor een gratis proefles

Naam*
Proefles*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.