Skip to main content

Ik ben Jill, inmiddels moeder van drie kinderen en al jaren enthousiast sportster bij Bootcamp Huissen. Na mijn derde bevalling ben ik weer begonnen met sporten toen mijn zoontje 4 maanden oud was (inmiddels 8 maanden oud). Mijn belangrijkste doel: zo snel mogelijk de overtollige kilo’s verliezen en fit worden. Om dit doel te realiseren ben ik bij Evert gestart met het Diplan en ben ik in 2 weken tijd, 3 kilo afgevallen. Naast het volgen van het Diplan drink ik veel water en train ik minimaal 3 keer per week bij Evert. Evert weet in elke training mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen waardoor mijn fitheid iedere week aanzienlijk toeneemt. Fit betekent voor mij dat ik meer energie heb, beter in mijn vel zit door de toegenomen spierkracht en ik beter presteer zowel zakelijk als privé.

Ik zie mijzelf als een gedreven en gedisciplineerde sportster maar om snel resultaat te behalen is het tevens van belang om te trainen bij een trainer die je motiveert, enthousiasmeert en weet waar hij over praat. Het is belangrijk om telkens een stapje harder te willen zetten zodat je sterker en fitter wordt. Dit doe je door met plezier en de juiste drive te trainen. Op de één of andere manier krijgt Evert dit toch iedere keer weer voor elkaar. Dus Evert, bedankt voor het resultaat tot nu toe en wat er nog komen gaat!

Wil je ook meer weten over diplan of wil je direct meedoen aan diplan? 

Vraag Evert naar de voorwaarden! 

Of meld je nu meteen aan

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.